Suomen komein, kaunein, suurin ja ainoa akateemisen kesäkyykän turnaus on täällä taas! Kesähauki järjestetään lauantaina 20.7.2019.

Kesähauki on vuosittain järjestettävä kyykkäturnaus, joka järjestetään vuosittain eri kaupungeissa. Tänä vuonna Kesähauki järjestetään ensimmäistä kertaa Hervanta Cityssä! Kesähaukeen on perinteisesti kokoontuneet suomen kovimmat kyykkäjoukkueet, joten nyt on oiva tilaisuus päästä osallistumaan akateemisen kyykän vuoden ykkösturnaukseen!

Tapahtuman ilmoittautuminen aukeaa 21.5. 17:00 ja tilaa on 32:lle joukkueelle. Joukkuepaikan hinta on 20€ joka sisältää kilpailun, haalarimerkin sekä pääsyn illan jatkoille. Lisäksi ulkopaikkakuntalaisille on mahdollisuus majoitukseen, jonka hinta asettunee 10-20€ luokkaan per joukkue, tästä lisätietoa myöhemmin. Ilmoittautuminen löytyy osoitteesta https://forms.gle/rUtb8DHJj9neKV48A . Ilmoittauduttuasi maksathan osallistumismaksun (20 €) välittömästi tilille FI28 5731 6520 1859 52 (Tampereen Akateeminen KyykkäSeura) ja laittamalla viestiksi ”KESAHAUKI/OMA JOUKKUEEN NIMI”. Ilmoittautuminen on sitova.

Kesähauki pelataan akateemisen kyykän säännöillä. Tarkemmat säännöt julkaistaan myöhemmin. Tapahtuman virallisen Telegram-ryhmän löydät osoitteesta https://t.me/joinchat/Cl6rohMqhBWJXd8YFg7giw .

Tähän mennessä ilmoittautuneet joukkueet:

MOT
Disko_Lisko
anaalivandaalit
DDRNV PRO Generation
Sommar fisk
DDRNV Lidls billiges Bier
Kolme kuhaa
DDRNV Mannschaftsgeist
Bileinsinöörit
Eliitti
Skinnarilan Majavat
Homma
anaalivandaalittaret
RAIDIn enkelit